vrijdag 30 juli 2010

Hoi allemaal,

Ik(Daniëlle) zit nu in de auto op papa en mama te wachten die zijn gaan wandelen op een trail langs de Columbia Icefield Highway. De afgelopen dagen hadden weer eens geen internet, maar hebben we veel gedaan. We zijn dinsdag 27 juli met mountainbikes wezen fietsen in de bergen (Heb er nu nog kontpijn van...) Het was bergje op, bergje af.

Het leukste was natuurlijk bergje af want dan ging je lekker snel. Bergje op was ook wel leuk maar dat was wel heel zwaar.De dag daarna gingen we raften. (Wéér heel leuk hoor Jan...) We gingen eerst met de bus naar de rivier daarna kregen we pakken aan en dáárna gingen we op de rivier. Je werd lekker nat.

Dat was heel fijn want het was heet weer. Vandaag is mama jarig en zijn we onderweg naar Banff. Onderweg zijn we gestopt bij een gletsjer. (Zie foto)


Vanmorgen heeft ze een chocoladereep en deo van mij gekregen. Nu zijn Laurens, papa en mama aan het wandelen voor een mooi uitzicht en ik zit alleen in de auto. Dit is dus een mooie tijdverdrijf( of hoe dat ook heet...).

En de laatste foto die voor deze keer is die van een beer die we onderweg tegen kwamen. Mama kon nog net op tijd het fototoestel pakken. Je ziet nog net de kont ven de beer en dan verdwijnt ie in de bosjes.....
Groetjes,
DEAL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten